wat is

Zoel maakt de wereld warmer. Door zorgvuldig te onderzoeken wat mensen drijft, ze te betrekken en een stem te geven zorgt zoel voor gedragen projecten.

Zoel gelooft dat een waardevolle verbinding alleen tot stand komt door simpelweg met elkaar contact te maken. Van daaruit zullen verschillende invalshoeken en overtuigingen als vanzelf bovendrijven. Dit levert een schat aan informatie op waarmee je aan de slag kunt om de leefomgeving in elk geval vriendelijker te maken.

Elke situatie is anders, maar de ingrediƫnten verschillen niet zo veel van elkaar, uiteindelijk wil iedereen in een fijne en prettige omgeving leven. Iedere situatie vraagt alleen wel om een op maat gemaakte oplossing. De ene keer is een koffieclub voldoende om elkaar te ontmoeten. De andere keer moet je mensen uitnodigen op een tijdelijke bijzondere plek om iets los te maken en met elkaar in contact te komen.

Mijn motto is altijd blijven luisteren en mensen erkennen in hun behoeften en zorgen. Zoel staat voor een vriendelijke wereld waarin mensen centraal staan.

ZOEL_logo_roze

Durf jij dat ook? Neem gerust contact op, dan praten we er verder over.

© 2022

Thema door Anders Norén